maanantai 27. tammikuuta 2014

CO-STARRING


Tämä tässä on Leelo, toinen kissoistani. Hän on 3-vuotias. Leelo on kotoisin Pielavedeltä maalaistalosta ja hän oli melkoinen rääpäle kotiuduttuaan luokseni. Leelo on tunnettu tupakka-addiktiostaan ja ponnarin noutamistaidoistaan. Leelo on pitkä kissa ja pitkä kissa on pitkä. Leelo on itsepäinen, mutta hellyydenkipeä. Leelo tykkää ryömiä peittojen alle. Leelolla on monta ilmettä ja Leeloa on helppo valokuvata, koska hän on hyvin tietoinen kauneudestaan. Leelo sai nimensä emäntänsä ihastuksesta yhteen irc-galleriassa samalla nimellä aikanaan kulkeneeseen tyttöön ja hänen nickiinsä. Monet tosin luulevat, että nimi tulee Fifth Elementin Leeloo Dallas Multipassista. No, ei tule.


Saanen esitellä teille Kiivan tai tuttavallisemmin Kiivin tai Kiipun. Kiiva ei meinannut löytää nimeään, vaan kulki ensin Kissa Matroskin nimellä. Sitten se oli Unski ja seuraavaa en muista. Mikään ei tuntunut hyvältä ja lopulta oli vain pakko päättää ja Kiivaksi hänet kastettiin vartavasten järjestetyissä kissanristiäisissä. Kiiva täytti joulukuussa vuoden ja hänessä saattaa olla puolikas Maine Coonia. Kiiva on itsenäinen ja omissa oloissaan viihtyvä, kuitenkin ajoittain todella hellyydenkipeä ja arkea sulostuttava otus. Kiiva on maailman kömpelöin kissa ja sillä on takajaloissa niin pitkästi karvaa, että näyttää kuin hänellä olisi villahousut. Kiivaasta ulkonäöstään huolimatta Kiiva on kiltti kissa. Hän on kotoisin Jyväskylästä. Kiivalla on hassu, kimeä naukumisääni ja tälläkin hetkellä hän huutaa yksinään kylppärissä. 

4 kommenttia:

 1. Villahousukissat (ja -koirat) on ihan parhaita! <3

  VastaaPoista
 2. Just naurettiin tänään äitin kans meidän kissalle, koska sillä on takajaloissa niin älytön se karvapeite, että näyttää niinku sillä ois semmoset kunnon vanhan ajan pussihousut :D.

  Ja hei määki muistan lee-lon! Eikse ollu joku ulkomaalainen vai muistanko ihan väärin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :') samanlaiset Kiivallaki! Ja sit ku se vielä kävelee niin, että sen takapuoli keikkuu kuin kunnon leidillä. Hihi.

   Ja kyllä, Lee-lo oli muistaakseni saksasta. Itsehän en koskaan uskaltanu jutella sille mitään, mutta stalkkailin sitä aina aika ajoin. Se oli niin kaunis!

   Poista