maanantai 12. tammikuuta 2015

XO

Oho, syksy. Oho, pimeys ja kaamosväsymys. Oho.

Energiatasot kohoaa, mitä enemmän valon määrä lisääntyy. Tai mitä enemmän raakasuklaata nauttii. Tällä hetkellä istun kädessäni teemuki, jossa on lämmintä inkiväärijuomaa. Yritän säikyttää pois flunssaa, nähkääs. Yllättäen tällaisina hetkinä tekee mieli kirjoittaa. Syksyllä olin liian kiireinen koulun ja olemisen ja kaamostelun kanssa. 

Mutta nyt minulla on kaikki oikein hyvin, kiitos kysymästä. Miten teillä menee? Itse olen onnellisesti rakastunut elämään. Koulua on jäljellä puolitoista vuotta eikä hommia ole ihan mahdottoman paljon tällä hetkellä. Autoni on ajokelvoton toistaiseksi, mutta asioilla on tapana järjestyä tavalla tai toisella. Tuleepahan pyöräiltyä ja käveltyä enemmän! Sain joululahjaksi mm. ihanaa hajuvettä ja Fjällrävenin repun. Kokeilin hetki sitten sitruuna-hunajakuorintaa ja nyt iho tuntuu ihanan sileältä. Kevät tulee! Ja olen tosiaan opetellut tekemään raakasuklaata - siitä tulee hurjan hyvä olo, oikeasti. 

Nyt hyppään peiton alle unelmoimaan. Kirjoitan lisää taas myöhemmin, koska siitäkin tulee hyvä mieli, muistin sen jälleen. Tämä oli kai vain sellainen "kaikki hyvin"-postaus. Kaikki hyvin, toivottavasti teilläkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti