perjantai 11. heinäkuuta 2014

Iloiseen saareen

Hetkittäin on kummallista havahtua asioihin, kuten siihen, miten yhtenä päivänä hiukset menevätkin kiinni ja ne saa jopa pienelle, säälittävälle nutturalle pään päälle, tai kuinka oma keho tuntuu pienemmältä omien kämmentensä alla, tai miten mittanauha näyttää vyötärönympäryksen olevan pienempi kuin vuosiin. 9 kadotettua kiloa, reilussa puolessa vuodessa, ihan vahingossa.

Muutokset tuntuvat hassuilta, koska niitä ei jotenkin osaa odottaa, koska vastahan mun hiukset olivat tosi lyhyet - niin, no, siitäkin on kohta vuosi. Älytöntä, tuntuu kuin se olisi ollut vasta eilen. Samaan aikaan jotkin vuoden takaiset jutut tuntuvat niin kaukaisilta. Elämä on niin erilaista nyt. Jokainen päivä on seikkailu ja mahdollisuus. Rakastan sitä. Vuosi sitten kaikki oli kyllä turvallista, mutta turvallisuus ei ole aina tae onnellisuudesta.

Mun pitäisi olla jo nukkumassa, mutta en ihan vielä malta. Reppu lojuu pakattuna lattialla. Edessä on kesäseikkailu, johon spontaanisti päätin lähteä aiemmista suunnitelmista poiketen. Mutta tämä on hyvä, minulla on hyvää seuraa, makuupussi, hyvät kelit ja paljon, paljon seikkailumieltä. Ja iloset festarit Joensuussa. Olen onnellinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti